TenTanG SyaKinG

My photo
Juz call me Syafiq or you can call me SyaKinG. Simple person but not very 'simple'. Talktive. I love myself so much. hehe..Friendly. Like travelling. Easier to describe and understand people attitude. Studied Banking at Universiti Teknologi Mara. Further study in Bachelor level at the same university, major in Finance. Lives in Kuching, Sarawak, Malaysia. Knows Bahasa Malaysia, Sarawak, Kelantan, Sabah and English. From Kota Bharu, Kelantan. And Lastly, I was born on July 12, 1991 at Hospital Besar Kota Bharu, Kelantan.

Sunday, September 18, 2011

Ia Datang Lagi~


Assalamualaikum dan selamat malam 'Geng Syafiq syaking'. Apa khabar semuanya? Fiq harap semuanya sihat sentiasa. AminNn~
huh~lama sdh fiq x story smtg dlm blog kesayangan fiq. fiq terlampau sangat busy dengan study.
'Ia Datang Lagi', apakh mksudnya?
hahaha... Final Exam lh... mulai esok, semua orang dh sibuk membuat persediaan untuk 'Berperang' dengan 'Exam Paper'. Fiq pun x terkecuali. itu lah perkara yang paling membuatkan fiq SAKIT KEPALA sekarang. byk benda yang perlu di 'Back-up'.
apa-apa pun, tolong doakan Kejayaan fiq ok.
Kepada kawan-kawan fiq yang bakal menduduki Final Exam. i wish you ALL THE BEST!!! sama2 lah kta berjaya di menara gading. hehe...
kepada Syaking, do the best for your Final Exam! cuba untuk dapatkan 3 pointer lagi untuk semester ini. jangan lupa untuk bykkan berdoa. ingat ALLAH S.W.T selalu. if u dapat 3 pointer, mcm biasalah, fiq akan belanja mkan KFC, McD and Pizza Hut.. i know u can do it! go go go Syaking go! jangan Study-Hard but Study-Smart ok. Ingat apa yang u impikan. u want to build your own Company, u want to help your family n u want a better standard of living for you future. kejar cita2 dulu, jangan kejar cinta. kalau dah tercapai cita2, cinta will come for you... remember that!
Senyum!!! tak perlu kata apa-apa!!!