TenTanG SyaKinG

My photo
Juz call me Syafiq or you can call me SyaKinG. Simple person but not very 'simple'. Talktive. I love myself so much. hehe..Friendly. Like travelling. Easier to describe and understand people attitude. Studied Banking at Universiti Teknologi Mara. Further study in Bachelor level at the same university, major in Finance. Lives in Kuching, Sarawak, Malaysia. Knows Bahasa Malaysia, Sarawak, Kelantan, Sabah and English. From Kota Bharu, Kelantan. And Lastly, I was born on July 12, 1991 at Hospital Besar Kota Bharu, Kelantan.

Tuesday, November 15, 2011

.....

Mengapa aku sepi tanpa berita???
Jawapannya:
Entahlah... Aku sendiri pun tidak tahu...

Tp mungkin kerana aku busy bekerja,

Ataupun busy belajar...

Ataupun mungkin.....
Aku mengalami Kekecewaan...

hahahahahahahaha......

Tidak mungkin aku mengalami kekecewaan.....

SEBAB.......
Aku dah bahagia dengan kehidupan aku sekarang....

Walaupun~
Aku aku menjalani kehidupan dengan berstatus single....
hahahaha....

Dah lama jugak kan aku tak Update Blog Kesayangan aku ni.....


Mungkin kerana....
Sejak kebelakangan ini pun aku selalu menyendiri...

Sehinggakan aku rasa sunyi sangat...

Seakan-akan dunia ini sepi.........

Tapi.......
Kehidupan tetap perlu diteruskan.....

Jadi...
Kita Enjoy!!!!!
hehehe...


Senyum!!! tak perlu kata apa-apa!!!
Bubye~~~














1 comment: